Futbol

Barça i Espanyol queden emparellats amb el Benidorm i el Celta en els setzens de final de la Copa

El Barça es veurà les cares amb el Benidorm a la Copa del Rei després que blaugranes i alacantins hagin quedat emparellats en el sorteig realitzat aquest divendres corresponent als setzens de final del torneig. L'Espanyol, per la seva banda, se les haurà amb un històric en hores baixes, el Celta de Vigo. Tant culers com periquitos jugaran l'anada en camp contrari. En altres emparellaments, el Madrid s'enfrontarà al Real Unión d'Irún, l'Oriola amb l'Atlètic de Madrid, el Poli Ejido amb el Vila-real, el Portugalete amb el València i el Ponferradina amb el Sevilla.

Actualitzat

El sorteig de Copa del Rei ha estat favorable als interessos de l'Espanyol i el Barça ja que tots dos conjunts se les veuran amb dos equips que no travessen un bon moment. Més assequible sembla, a priori, el rivals dels culers, el Benidorm, que no ha començat amb gaire bon peu la seva participació a Segona B. Els alacantins són divuitens i només han guanyat un dels set primers partits de Lliga. Jugar la tornada a casa permet els de Guardiola viatjar a Benidorm amb més tranquil·litat tot i que encara es recorda, i molt, el desastre patit pels blaugrana a Novelda ara fa unes quantes temporades.

L'Espanyol ho tindrà una mica més complicat ja que el seu rival, el Celta, és un històric a tenir en compte tot i militar a la Segona Divisió A. Els gallecs, però, tampoc han començat el seu curs a la categoria de plata i ocupen plaça de descens en guanyar només un partit dels sis disputats fins ara.

Els altres emparellaments -els partits es jugaran el 29 d'octubre i el 12 de novembre- són:

Polideportivo Ejido - Vila-real

Real Unión d'Irún - Reial Madrid
 
Oriola - Atlètic de Madrid

Portugalete - València

Ponferradina - Sevilla

Elx - Deportivo de la Corunya
 
Múrcia - Racing de Santander

Rayo Vallecano - Almeria

Hèrcules d'Alacant - Valladolid

Castelló - Betis

Athletic Club de Bilbao - Recreativo de Huelva

Getafe - Osasuna

Numància - Sporting de Gijón

Màlaga - Mallorca

Anar al contingut