Actualitat blaugrana

Barça i Espanyol comencen a escalfar motors de cara al decisiu derbi del Camp Nou

Comença una setmana clau per al desenllaç de la Lliga, però abans, encara falten per disputar-se la final de la Copa Catalunya i alguns partits de seleccions. A Catalunya s'entrena la selecció argentina. Els jugadors del "Coco" Basile disputaran un amistós contra Algèria demà al Camp Nou. Segur que Messi i els germans Milito hauran parlat de l'ajustat final de Lliga, amb el Madrid-Saragossa de dissabte com a principal punt d'atenció. Mentre que el tècnic espanyolista, Ernesto Valverde, s'ha mostrat confiat a guanyar els dos partits contra el Barça.

Actualitzat

Leo Messi està concentrat a Barcelona amb la seva selecció, però al cap hi té el final de la Lliga. A l'hotel, comparteix habitació amb el jugador del Saragossa Diego Milito, a qui no ha dubtat a demanar un esforç perquè el seu equip guanyi el Madrid dissabte que ve a La Romareda. A banda del que passi a Saragossa, però, els jugadors del Barça són conscients que ells tampoc poden fallar al Camp Nou davant d'un Espanyol que arribarà motivat.

En la conferència de premsa oficial de la selecció argentina, el tècnic Alfio Basile no ha volgut que els seus jugadors parlessin sobre la Lliga. Potser per això Messi s'ha dedicat a dibuixar en un paper, on ha quedat clar que té ganes de seguir deixant escrit el seu nom en la història del futbol.

Valverde confia en la victòria

Per Ernesto Valverde, no és cap inconvenient jugar dos derbis la mateixa setmana. El tècnic de l'Espanyol vol guanyar-los tots dos, demà perquè hi ha un títol en joc, la Copa Catalunya, i dissabte per esperit competitiu, no per fer la guitza al Barça.

Després de l'entrenament de demà al matí, Valverde dirà quins jugadors aniran a Sabadell per disputar la final de la Copa Catalunya, una convocatòria que estarà formada per futbolistes del primer equip i del filial. D'altra banda, l'Espanyol femení ha guanyat la cinquena edició del Memorial Glòria Solà i Fusté en imposar-se en la final al Puebla per 5-1. Un partit que ha comptat amb la presència de Daniel Sánchez Llibre i altres directius del club.

Anar al contingut