Barça i Espanyol amb una pancarta de suport a La Marató en el derbi de la temporada 2014-2015
Barça i Espanyol amb una pancarta de suport a La Marató en el derbi de la temporada 2014-2015

Barça, Espanyol i Joventut de Badalona donen suport a La Marató

Tots tres equips lluiran una samarreta commemorativa dels 25 anys de La Marató i es faran la fotografia oficial del partit amb un cartell convidant a col·laborar-hi

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona, el Reial Club Deportiu Espanyol i el Club Joventut Badalona donaran suport a La Marató amb diverses accions en els partits que disputaran aquest cap de setmana. La vint-i-cinquena edició de La Marató, aquest diumenge, coincideix amb la disputa del derbi futbolístic entre el Barça i l'Espanyol i el de bàsquet entre els blaugranes i la Penya. Tots tres equips se sumaran al programa solidari sortint amb una samarreta commemorativa dels 25 anys del programa.

A més, els equips es faran les fotografies oficials amb un cartell que convidarà a col·laborar amb donatius al telèfon 905 11 50 50. I a les tanques publicitàries, tant del Camp Nou com del Palau Blaugrana, s'hi podrà veure durant els partits un missatge amb el número de telèfon. L'anunci de La Marató s'emetrà als marcadors i les pantalles dels recintes esportius.

La Marató d'aquest any està dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Al llarg de 25 anys, el programa s'ha convertit en un referent de solidaritat, divulgació, sensibilització i participació. En les 24 edicions anteriors ha recaptat més de 151 milions d'euros, que han servit per finançar 757 projectes de recerca biomèdica, amb prop de 7.000 investigadors implicats.

 

 

Anar al contingut