Handbol

Barça Cifec i Fraikin Granollers es disputaran el títol de la Lliga dels Pirineus a la final

El Barça Cifec i el Fraikin BM Granollers es disputaran el títol de la desena Lliga dels Pirineus a la final que es jugarà aquest dimecres a partir de 2/4 de nou, a Nimes. Els blaugranes han guanyat per un ajustat 30-31 el París Handball de la Divisió d'Honor de la Lliga francesa. Per la seva banda, els vallesans han superat l'USAM Nimes, per 22-28, en un partit també bastant igualat i que no s'ha decidit fins a la segona part.

En els primers minuts, la distància en el marcador entre el Fraikin Granollers i l'USAM Nimes ha estat mínima i s'ha arribat al descans amb un ajustat 9-11. Ja a la segona part, els vallesans han aconseguit distanciar-se a cinc gols (14-19), que llavors s'ha reduït, però ha estat suficient per passar a la final.