Barça B i Nàstic empaten a un en un partit amistós al Miniestadi

Barça B i Nàstic han evidenciat aquesta tarda que els queda feina per fer aquesta pretemporada. Els blaugrana i els tarragonins s'han enfrontat en partit amistós al Miniestadi. L'inici ha estat mogut. En el primer minut de joc, el blaugrana Sito ha aprofitat un mal refús de Llera per fer pujar l'1-0 en el marcador. Els grana han reaccionat i, després d'un parell d'arribades amb perill a l'àrea de Rubén, han aconseguit l'empat a un definitiu en un llençament de falta de Diego Reyes que ningú encerta a refusar.

Els tarragonins han continuat insistint sobre l'àrea rival, però de vegades per la falta d'encert i d'altres per les bones actuacions de Rubén, han evitat una victòria visitant al Miniestadi. El Nàstic no tindrà gaire temps per descansar, ja que dissabte juga un amistós a Puigcerdà contra el Manresa i diumenge s'enfronta amb el Reus a la capital del Baix Camp, en el que serà la presentació dels reusencs. Per cert, un partit que serà transmès per Televisió de Catalunya a partir de les 8 del vespre.