Una de les cases adossades que l'Ajuntament de Banyoles ha aprovat que s'enderroqui parcialment per compensar l'excés de superfície c…
Una de les cases adossades que l'Ajuntament de Banyoles ha aprovat que s'enderroqui parcialment per compensar l'excés de superfície construïda (ACN)
Banyoles

Banyoles aprova l'enderroc parcial de dues cases a la finca d'El Cisne per regularitzar l'excés de metres construïts

ACN Banyoles.-L'Ajuntament de Banyoles ha aprovat l'enderroc parcial de dues de les set cases que hi ha construïdes a la finca on hi havia El Cisne just davant de l'estany. És la solució a què s'ha arribat per regularitzar un excés de metres construïts per part del promotor -122,83 metres- que va comportar la suspensió de la llicència i l'aturada de les obres. Van ser els tècnics municipals que van detectar la irregularitat ara fa dos anys. Aquest dilluns s'ha aprovat en ple extraordinari l'aprovació inicial d'una modificació del pla general d'Ordenació Urbana a aquesta finca perquè també s'inclou la cessió forçosa d'uns 20 metres de vial al carrer de la Sardana. Els grups a l'oposició han titllat l'operació de "pedaç" i han reclamat una major planificació en el front d'estany.

Anar al contingut