Bany de masses a Roma per rebre la selecció després de proclamar-se campiona del món

Itàlia ha viscut un dia d'eufòria i bogeria amb l'arribada de la selecció, campiona del món de futbol després de superar França en els penals. Els de Lippi han arribat a l'aeroport militar de Roma procedents de Dusseldorf, on ja els esperaven milers de seguidors i s'han desplaçat al palau Chigi, on han estats rebuts pel primer ministre, Romano Prodi. Els "azzurri" s'han desplaçat en un autobús fins al Circ Màxim de Roma, on s'ha celebrat una gran festa davant de gairebé un milió d'aficionats.<br>
Bany de masses a Roma per rebre la selecció després de proclamar-se campiona del món
Mundial

Bany de masses a Roma per rebre la selecció després de proclamar-se campiona del món

Itàlia ha viscut un dia d'eufòria i bogeria amb l'arribada de la selecció, campiona del món de futbol després de superar França en els penals. Els de Lippi han arribat a l'aeroport militar de Roma procedents de Dusseldorf, on ja els esperaven milers de seguidors i s'han desplaçat al palau Chigi, on han estats rebuts pel primer ministre, Romano Prodi. Els "azzurri" s'han desplaçat en un autobús fins al Circ Màxim de Roma, on s'ha celebrat una gran festa davant de gairebé un milió d'aficionats.
Actualitzat

La selecció italiana ha aterrat aquest dilluns a l'aeroport militar a prop de Roma amb el títol de campió del món. A la seva arribada Cannavaro i Marcelo Lippi han ofert la copa als aficionats. 

Els internacionals italians tenien també una cita al palau Chigi, on la selecció "azzurra" ha estat rebuda pel primer ministre, Romano Prodi. Després han protagonitzat una rua pels carrers de la capital italiana fins arribar al Coliseum, on s'ha preparat una gran festa davant de gairebé un milió d'aficionats. Ha estat el punt culminant de la festa després de la rua pels carrers de la ciutat.

A França no volen ser menys

També hi ha hagut rebuda a França, ja que els perdedors també han tornat a casa. Abans de començar el Mundial, ningú apostava per França. La derrota en la final, però, ha afectat els jugadors, sobretot Trezeguet, que va fallar el penal decisiu. Zidane i companyia han dinat a l'Elisi amb el president francès, Jacques Chirac, que ha volgut retre homenatge als jugadors "bleus". Després ha arribat el reconeixement popular a la plaça de la Concòrdia, amb milers de seguidors que agraïen a l'equip de Raymond Domenech la bona Copa del Món que han fet, en eliminar Espanya, el Brasil i Portugal. I també a la plaça de la Concòrdia els jugadors han sortit a la balconada per agrair el suport de l'afició. Zidane, que estat escollit com a millor jugador del Mundial, ha estat el més aplaudit.