L'exdiputat de l CUP, Quim Arrufat, i el candidat, Antonio Baños, dalt de l'escenari durant l'actuació final dels Muyayos. Pla genera…
L'exdiputat de l CUP, Quim Arrufat, i el candidat, Antonio Baños, dalt de l'escenari durant l'actuació final dels Muyayos. Pla general (Horitzontal).

Baños: "La mala traducció tipus 'relaxig cup of' Comunitat Europea demostra els límits democràtics de l'Estat"

Cornellà de Llobregat (ACN).- El candidat de la CUP, Antonio Baños, ha valorat aquest dimecres l'episodi sobre la traducció en castellà d'unes declaracions del president de la CE, Jean-Claude Junker, en relació a les conseqüències d'una DUI. "Entre la mala traducció tipus Anna Botella dels documents del 'relaxing cup of' Comunitat Europea i l'estrena d'Anacleto Agente Secreto, s'estan demostrant els límits democràtics d'un Estat que, a quatre dies vista d'unes eleccions plebiscitàries, està fent un espectacle", ha dit Baños. Pel candidat, "ja no estem davant del discurs de la por, sinó del riure i això ja comença a ser patètic". Baños ha participat en un míting electoral a Cornellà acompanyat per l'exdiputat Quim Arrufat.

Actualitzat
Anar al contingut