Madrid

Bankia diu als seus clients que poden estar "absolutament tranquils" amb els estalvis

Els mercats dubten i molt de la solvència de Bankia. Ho demostra el fet que les seves accions hagin arribat a caure fins un 28% aquest dijous. La nova direcció, encapçalada per José Ignacio Goirigolzarri, no para d'emetre missatges de tranquil·litat dirigits als inversos i ara també als clients que tenen els estalvis a l'entitat per por que els retirin. En un comunicat, Bankia assegura que "els dipositaris poden estar absolutament tranquils sobre la seguretat dels seus estalvis".

RedaccióActualitzat
Bankia assegura que en les últimes setmanes el funcionament de l'entitat s'ha desenvolupat amb total normalitat. Atribueix l'evolució dels dipòsits durant la primera quinzena de maig a un aspecte "substancialment estacional" i afirma que els indicadors de l'evolució del balanç  no mostren que en els pròxims dies es registrin canvis importants.

L'entitat recull al comunicat les declaracions del Ministeri d'Economia del 9 de maig, quan va assegurar que "cap creditor de l'entitat, inclosos els dipositaris, es veurà perjudicat" pels canvis en l'accionariat de la companyia. Recorda també les paraules del Banc d'Espanya de la setmana passada, quan va afirmar que "Bankia és una entitat solvent".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut