José Ignacio Goirigolzarri amb Rodrigo Rato, en una imatge d'arxiu (EFE)
José Ignacio Goirigolzarri amb Rodrigo Rato, en una imatge d'arxiu (EFE)
Madrid

Bankia demanarà l'embargament dels béns de Rato i de tres exconsellers més, per cobrir la fiança de la seva sortida a borsa

L'entitat reclama mesures cautelars sobre els béns de quatre exconsellers, per cobrir la fiança de la seva sortida a borsa.

RedaccióActualitzat

Bankia, que aquest dimecres celebra a València junta d'accionistes, demanarà dilluns vinent al jutge l'embargament dels béns de Rodrigo Rato i de tres exconsellers de l'entitat: José Luis Olivas, José Manuel Fernández Norniella i Francisco Verdú. Així ho ha anunciat el seu president, José Ignacio Goirigolzarri.

D'aquesta manera, Bankia vol trobar una solució que li permeti cobrir una part de la fiança de 800 milions d'euros imposada pel jutge arran de les possibles irregularitats en la sortida a borsa. L'entitat reclama a Rato i a la resta d'exconsellers que paguin 133 milions d'euros cadascun, per aquest concepte.

Sobre l'embargament de béns, Goirigolzarri ha aclarit que no tenen cap llista de béns, ja que la van demanar a Rato i aquest no ha respost.

 

Anar al contingut