La ministra d'Ocupació al Congrés. (Foto: EFE)
La ministra d'Ocupació en una imatge d'arxiu al Congrés. (Foto: EFE)
Madrid

Báñez celebra les dades de l'atur, que "demostren que tenim motius per a l'esperança"

"Són dades clarament positives" que "demostren que tenim motius per a l'esperança". Amb aquest optimisme ha rebut la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, les dades de l'atur registrat del mes de maig.

RedaccióActualitzat
"Són dades clarament positives" que "demostren que tenim motius per a l'esperança". Amb aquest optimisme ha rebut la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, les dades de l'atur registrat del mes de maig, que ha acabat amb prop de 100.000 persones menys a l'atur a Espanya. Però el govern espanyol, diu la ministra, "no es conforma" i "seguirà treballant per donar oportunitats a tots els espanyol que avui no tenen feina".

L'executiu, ha continuat, contempla la dada "amb tota serenitat" i amb el convenciment que ha d'anar pas a pas i "treballant cada minut per anar fent les reformes que portin Espanya pel camí del creixement i la creació de llocs de treball". Báñez ha afegit que el govern espanyol sempre estarà al costat del treballador que també crea llocs de feina i per això ha recordat "el compromís amb els autònoms", que consideren una peça clau -ha dit- per sortir de l'actual recessió.
Anar al contingut