Tarragona

Ballesteros carrega contra l'"operació Inipro": "Ha estat totalment desproporcionada"

L'alcalde diu que manté "intacta" la confiança en Cuadrado perquè és "una persona honesta i lleial"

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que l'operació de la Guàrdia Civil d'aquest dijous relacionada amb el "cas Inipro", en què s'ha detingut l'excap del seu gabinet, Gustavo Cuadrado, i l'entrada de la Guàrdia Civil a l'ajuntament dimecres, han estat totalment desproporcionades.

Ballesteros ha detallat que durant l'operació han pres fins a 40.000 arxius informàtics relacionats amb la seva mà dreta, que, malgrat que va dimitir fa sis mesos, no s'havien destruït. "Més transparència i ganes de col·laborar amb la justícia no sé si n'hi ha", ha dit. Ballesteros també ha insistit que no veu que el cas pugui tenir recorregut penal.

L'alcalde ha assegurat també que manté "intacta" la confiança en Cuadrado perquè és "una persona honesta i lleial".

L'alcalde de Viladecans, "molt tranquil"

En l'operació també es va detenir el primer tinent d'alcalde de Viladecans, Joaquim Guerrero. L'endemà s'hi ha referit l'alcalde del municipi, Carles Ruiz, que ha assegurat estar "molt tranquil" perquè el consistori sempre ha estat "molt escrupolós" en tota la gestió administrativa i perquè, a diferència del que "possiblement passi a altres llocs", "mai ha fet cap expedient que no estigués avalat per tots els funcionaris".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut