Badalona

Badalona retirarà les ajudes municipals a un jove per destrossar 33 vehicles

L'Ajuntament de Badalona retirarà les ajudes municipals a un jove llatinoamericà de 19 anys per haver destrossat presumptament una trentena de vehicles a la ciutat. La policia l'ha detingut aquesta matinada acusat de malmetre 33 cotxes, motos, ciclomotors i mobiliari urbà a l'avinguda del Marquès de Mont-roig. L'alcalde del PP, Xavier García Albiol, ha anunciat que si el noi rep alguna ajuda municipal, li treuran de seguida per incívic.

Actualitzat
L'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, creu que "un incivilitzat d'aquest tipus que va pel carrer destrossant els cotxes i les motocicletes que es troba pel seu camí no és mereixedor que amb els impostos dels veïns de Badalona li hàgim de pagar absolutament res. Com que jo aquest aspecte el tinc molt clar, actuarem en aquesta direcció".

És per això que l'Ajuntament comprovarà si el jove detingut rep alguna ajuda municipal i, si es confirma, li retiraran immediatament. Seria la primera vegada que el nou govern sorgit de les eleccions municipals del 22 de maig liderat per García Albiol aplica una mesura d'aquestes característiques.
Anar al contingut