Badalona

Badalona amenaça de no pagar la llum per pressionar les elèctriques

RedaccióActualitzat

Badalona amenaça de no pagar la factura de la llum si no resol els continus talls de subministrament que afecten barris com el de Sant Roc. Les dues últimes setmanes —les més fredes dels últims temps—, el subministrament s'ha interromput en uns quants casos durant moltes hores.

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha explicat que els veïns segueixen "patint talls" de llum "intolerables" i ha afirmat que el consistori "entra en una fase de revisió de contractes" i de "plantejar-se deixar de pagar les factures", atès que no pot "sostenir més aquesta situació".

Sabater diu que el consistori ha aportat "solucions tècniques" a les empreses subministradores perquè no tallessin l'electricitat a les famílies, però que "el treball col·laboratiu no ha donat fruits".

L'alcaldessa ha denunciat que "aquestes empreses obtenen grans beneficis cada any" i ha reclamat que "compleixin la seva obligació" de "garantir que el subministrament no es talli".

El consistori espera poder-se reunir amb els "màxims directius de les empreses" per "establir acords" i "un pla de treball".
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut