Madrid

Aznar: "Mai ningú ha fet tant de mal en tan poc temps"

L'expresident del govern espanyol i president de FAES, José María Aznar, ha acusat l'actual govern socialista de dur Espanya a la "Segona Divisió europea" i ha opinat que "mai ningú ha fet tant de mal en tan poc temps". Durant la cloenda de la jornada "Cap a un sistema elèctric sostenible" organitzada per l'Institut Choiseul, Aznar ha subratllat que "Espanya es troba en una situació de greu i profund risc". Segons la seva opinió, els dirigents actuals tenen una triple responsabilitat en la crisi, per "aturar les reformes econòmiques i socials que s'aplicaven amb èxit al nostre país, negar tossudament la crisi que tothom advertia i prendre decisions profundament equivocades".

Actualitzat
El president de FAES ha assenyalat que "el pitjor no és el preu pagat, sinó el que haurem de pagar, i el pitjor no és el temps perdut, sinó el que ens estan fent perdre". La factura serà "desoladora", ha pronosticat Aznar, abans d'indicar que "Espanya era un país que havia sortit de la Segona Divisió europea i havia cridat seriosament a les portes del G-8 per ser membre d'aquesta organització", però "Espanya ha tornat dramàticament a la Segona Divisió europea".

La recuperació no està garantida de forma mecànica a Espanya, segons l'expresident de l'executiu, que ha considerat que fan falta idees i un projecte polític que convidi els espanyols a construir un futur comú de prosperitat.
Anar al contingut