Madrid

Aznar diu que el PSOE pagarà la seva "gran deslleialtat" per l'11-M

L'expresident espanyol José María Aznar manté que no es penedirà mai de la coneguda com "fotografia de les Açores", on apareix al costat del president dels Estats Units, George W. Bush, i el primer ministre britànic, Tony Blair, abans de la intervenció militar a l'Iraq. En una entrevista que publica el diari "El Mundo", Aznar diu que no pot penedir-se d'estar al costat de les dues democràcies més importants del món assumint responsabilitats en un moment que qualifica com el més important que ha tingut Espanya en 200 anys.

Actualitzat

José María Aznar també aprofita l'entrevista al rotatiu per carregar contra el PSOE afirmant que tard o d'hora acabarà pagant el que qualifica de "gran deslleialtat" dels socialistes després de la massacre dels atemptats de l'11-M. Per l'expresident espanyol, no hi ha precedents de fer responsable un executiu, i no els terroristes d'una acció d'aquestes característiques.

Enmig de l'actual conjuntura econòmica, Aznar ha recordat que quan el 1996 va arribar el govern es va trobar amb un panorama "molt dolent" i, en aquest sentit, s'ha mostrat orgullós d'"haver deixat com a herència el país més ric de la història d'Espanya".

Anar al contingut