Màlaga

Aznar demana al PSOE que no "supliqui" a ETA algun gest "per portar al proper míting"

L'expresident del govern espanyol José María Aznar ha demanat aquest dijous al PSOE que no "pidoli" ni "supliqui" a ETA algun gest per "portar al proper míting" ni tampoc justifiqui les "cessions" que està regalant a la banda, al mateix temps que ha advertit que l'única possibilitat que tenen els terroristes és que els demòcrates "abandonin".

Actualitzat
Per Aznar, "derrotar ETA significa que no es supliqui ni es pidoli cada dia a la banda terrorista que faci algun gest, alguna declaració o algun document per poder portar al proper míting i que justifiqui la col·lecció de cessions que se li estan regalant".

L'expresident, que ha intervingut en l'obertura de la Convenció Nacional del PP, ha llançat dures crítiques cap als gestos que considera que fan el PSOE i La Moncloa amb ETA darrerament. Per Aznar, alguns pensen que aconseguir el final d'ETA és "donar-los la raó".

Segons el president d'honor del PP, la derrota d'ETA també passa per "no convertir Bildu en els homes de pau del moment, perquè no ho són" i ha precisat que el "normal" és que les víctimes siguin reconegudes, que els botxins paguin pels seus crims i que els terroristes no puguin admirar l'espectacle "endropit" a les institucions democràtiques.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut