La Canonja

Avui s'enderrocarà la casa contigua a l'edifici que es va ensorrar dimarts a la Canonja

L'edifici contigu al de la casa ensorrada la nit de dilluns a la Canonja serà enderrocat en les pròximes hores. Així ho ha determinat l'informe tècnic que ha fet l'Ajuntament. L'enfonsament, en què van resultar ferides una mare i la seva filla, va fer malbé l'estructura de l'habitatge, que ara haurà d'anar a terra. Els cinc veïns que hi vivien, i que ahir van poder anar a casa seva per recollir-hi objectes personals, seran reallotjats en pisos de l'empresa pública Adigsa.

Actualitzat

L'informe tècnic conclou que la casa del costat de la que es va ensorrar dimarts a la Canonja també s'haurà d'enderrocar, després que els tècnics no hagin vist possibilitats de rehabilitar-la. Els seus veïns, que seran reallotjats en pisos de l'empresa pública Adigsa, ja han tret els objectes personals de l'edifici, que avui anirà a terra.

Mentrestant, la dona de 31 anys i la seva filla de 21 mesos evolucionen favorablement a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, després que s'enfonsés casa seva. La mare té nombroses contusions, mentre que la petita té fractures cranials, però sense afectacions neurològiques.

De moment, encara no se saben les causes que van provocar l'ensorrament parcial de l'immoble de dues plantes situat al número 6 del carrer Sant Sebastià, encara que s'estudia si unes obres que s'estaven fent a la finca del costat va influir en el succés.


Anar al contingut