Trípoli

Avions militars del règim de Gaddafi llancen un nou atac contra Brega

Avions militars del règim libi han llançat un nou atac contra Brega. El bombardeig s'ha centrat en l'aeroport d'aquesta ciutat de l'est del país controlada pels rebels, considerada una terminal petroliera estratègica de l'est. També hi hauria hagut un altre atac contra Ajdabiya, igualment controlada pels rebels.

Actualitzat
Segons fonts opositores, l'aviació líbia ha bombardejat concretament l'aeroport de Brega, ciutat considerada un important enclavament per a l'exportació de petroli de l'est de Líbia. Segons sembla, una bomba ha impactat prop de la facultat d'enginyeria de perforacions petrolieres, a dos quilòmetes de la terminal d'exportacions.

On sí que han aconseguit entrar en les últimes hores les forces pro Gaddafi és a Ras Lanuf, una altra important terminal petroliera situada uns 600 quilòmetres a l'est de Trípoli.

Les forces lleials al líder libi, Moammar al-Gaddafi, ja van llançar aquest dimecres una ofensiva terrestre i aèria contra Brega que va ser rebutjada per l'oposició, després d'intensos combats que van causar almenys dotze morts.


VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut