La infanta i Urdangarin surten dels jutjats després de nou hores de sessió
La infanta i Urdangarin surten dels jutjats després de nou hores de sessió
Palma

Avancen al 19 de febrer la declaració de la infanta Cristina en el judici pel "cas Nóos"

El dimecres 24 de febrer compareixerà Iñaki Urdangarin i el dia abans ho farà el seu soci a Nóos, Diego Torres

RedaccióActualitzat

El tribunal que jutja el "cas Nóos" ha avançat al divendres de la setmana que ve, el 19 de febrer, la declaració de la infanta Cristina com a acusada de cooperadora necessària en dos presumptes delictes fiscals del seu marit, Iñaki Urdangarin, que declararà el dimecres dia 24.

La presidenta de la sala de la secció primera que jutja la causa, Samantha Romero, ha comunicat aquest dijous una reorganització de les compareixences dels acusats. La germana del rei havia de ser l'última dels acusats que havia de declarar, però finalment ho farà el dia 19, el mateix dia que Ana María Tejeiro, la dona de Diego Torres, soci d'Urdangarin a Nóos. Els canvis de les compareixences s'han fet a instàncies d'un dels lletrats defensors.

El tribunal ha establert que el dimarts 23 de febrer declararà Diego Torres, l'endemà ho farà Iñaki Urdangarin i, per acabar, l'assessor fiscal Salvador Trinxet. Un cop acabin les compareixences dels acusats, a partir del 8 de març començaran les declaracions dels gairebé 400 testimonis fins al 17 de maig, entre els quals figura l'exministre Rodrigo Rato i l'excap de la Casa del Rei Alberto Aza, tots dos l'11 de març.

Anar al contingut