Barcelona

Augmenten un 24% els adolescents i joves que demanen ajuda per sortir de la drogaddicció

El nombre d'adolescents i joves que demanen ajuda per curar-se de la drogadicció ha augmentat un 24% en el primer semestre de l'any. Els nois i noies que demanen ajuda per deixar el cànnabis, l'alcohol i la cocaïna tenen una edat compresa entre els 16 i els 23 anys. Així ho recull l'informe anual de l'ONG Projecte Home, que destaca també que cada vegada hi ha més adults cocaïnòmans que, aparentment, tenen una vida social i laboral estable.

Actualitzat
"Jo vaig començar per curiositat i per quedar bé amb els altres, i com una diversió", ha explicat Josep Morell, que ha parlat de la seva experiència dins de l'ONG Projecte Home.

"Comences un cop al mes, després ho fas un cop cada quinze dies, un cop a la setmana, i al final ja no saps per què ho fas", ha indicat per explicar com va començar i evolucionar la seva addicció a la cocaïna.

"Tinc feina, tinc família i tinc de tot. Gràcies a Déu la família m'ha donat suport; a la feina m'han donat suport. Jo tinc empresa!", ha reconegut Morell, que entra dins d'aquest perfil creixent d'adult i cocaïnòman que sembla dur una vida equilibrada.

L'ONG Projecte Home ha alertat també sobre un increment en el consum de drogues per part de les dones que ja representen una quarta part del total de consumidors.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut