Augmenta un 20% la presència de fruita i un 17% la d'hortalisses en els àpats escolars de l'Alt Pirineu i Aran

Tremp (ACN).- L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCat) i Departament d'Ensenyament han presentat a Tremp les dades en relació a les condicions higièniques i sanitàries de les cuines. En relació a les programacions de menús, destaca l'elevat nombre de centres que hi han participat (94%), on hi dinen un total de 2.899 alumnes. Dins els canvis observats, s'observa un augment important del consum de fruita (+20%) i d'hortalisses (+17%). Pel que fa a l'anàlisi de les freqüències de consum, destaca l'elevat percentatge de compliment de les freqüències recomanades d'arròs, llegums i verdura en els primers plats. L'oli utilitzat per amanir és el d'oliva en un 97% dels casos.
Augmenta un 20% la presència de fruita i un 17% la d'hortalisses en els àpats escolars de l'Alt Pirineu i Aran

Augmenta un 20% la presència de fruita i un 17% la d'hortalisses en els àpats escolars de l'Alt Pirineu i Aran

Tremp (ACN).- L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCat) i Departament d'Ensenyament han presentat a Tremp les dades en relació a les condicions higièniques i sanitàries de les cuines. En relació a les programacions de menús, destaca l'elevat nombre de centres que hi han participat (94%), on hi dinen un total de 2.899 alumnes. Dins els canvis observats, s'observa un augment important del consum de fruita (+20%) i d'hortalisses (+17%). Pel que fa a l'anàlisi de les freqüències de consum, destaca l'elevat percentatge de compliment de les freqüències recomanades d'arròs, llegums i verdura en els primers plats. L'oli utilitzat per amanir és el d'oliva en un 97% dels casos.