Audie Norris, un jugador molt recordat pels aficionats blaugranes (www.fcbarcelona.cat)
Audie Norris, un jugador molt recordat pels aficionats blaugranes (www.fcbarcelona.cat)
Bàsquet

Audie Norris farà de primer tècnic a Sevilla davant la negativa de l'ACB d'inscriure Scott Roth

L'exblaugrana Audie Norris debutarà aquest dissabte a la tarda com a primer entrenador d'un equip de la Lliga Endesa, el Baloncesto Sevilla. Aquest càrrec, però, és circumstancial davant la negativa de l'ACB d'inscriure el veritable primer entrenador, Scott Roth.

Actualitzat

L'exblaugrana Audie Norris debutarà aquest dissabte a la tarda com a primer entrenador d'un equip de la Lliga Endesa. En la jornada que obre la lliga aquesta temporada (18:00), Norris dirigirà els jugadors del Baloncesto Sevilla en el seu enfrontament contra l'Iberostar Tenerife. Aquest càrrec, però, és circumstancial.

Norris va ser fitxat aquest estiu per exercir funcions d'entrenador ajudant. El primer entrenador de l'equip sevillà havia de ser Scott Roth, exjugador d'equips NBA i europeus (va passar pel Tau Ceràmica la temporada 1990-91) amb una llarga trajectòria com a tècnic assistent a la lliga professional nord-americana i a la selecció turca i experiència com a primer entrenador de la selecció de la República Dominicana (2007-08).

Tot i aquesta trajectòria i tenir la llicència FIBA en regla, l'ACB no ha admès la inscripció de Roth, ja que no compleix els requisits mínims que estableix per a la Lliga Endesa l'Associació Espanyola d'Entrenadors, força més restrictius. El Baloncesto Sevilla, com a solució d'emergència, ha inscrit a Audie Norris com a primer entrenador i a Roth com a tercer tècnic fins que trobi una altra solució.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut