Membres de la plataforma sostenen una pancarta en què es llegeix: "Eurovegas, ni aquí ni enlloc". (Foto: ACN)
La plataforma Aturem Eurovegas ha acomiadat el projecte de Sheldon Adelson. (Foto: ACN)
El Prat de Llobregat

Aturem Eurovegas lluitarà per blindar el delta del Llobregat per evitar que futurs projectes el posin en perill

La plataforma alerta que podrien sorgir nous projectes que posin en perill la zona. Per això, diuen, continuaran treballant per aconseguir blindar tant el parc agrari com l'espai natural del delta del Llobregat. També denuncien que el model de Barcelona World és molt semblant al del magnat Sheldon Adelson.

RedaccióActualitzat
Unes dues-centes persones han sortit des de Cornellà, Sant Boi i el Prat de Llobregat convocades per la plataforma Aturem Eurovegas per concentrar-se al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Volen deixar clar que han guanyat una batalla, però no la guerra, perquè asseguren que encara poden sorgir més projectes que posin en perill aquest espai. És per això que volen aconseguir blindar al màxim tant el parc agrari com l'espai natural del delta.

Uns nens han estat els encarregats, en un acte simbòlic, de tirar a terra el projecte d'Eurovegas. Han destruït unes capses que simulaven els casinos i hotels que la companyia Las Vegas Sands va estudiar instal·lar al delta i que finalment pretén erigir a la comunitat de Madrid.

Els concentrats han advertit també que el model de Barcelona World és molt semblant al del complex descartat.

Anar al contingut