La seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, el mas de Can Comes del Prat de Llobregat, amb una pancarta contra Eurovegas a la porta (Foto: ACN)
La seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, el mas de Can Comes del Prat de Llobregat, amb una pancarta contra Eurovegas a la porta (Foto: ACN)
Barcelona

Aturem Eurovegas anuncia una nova lluita contra Barcelona World

Fonts de la plataforma han explicat que el nou projecte és "molt similar" a l'impulsat per Las Vegas Sands, perquè, diuen, canvia el nom però es conserva el mateix model econòmic i social.

RedaccióActualitzat
La plataforma Aturem Eurovegas, que des de fa mesos encapçala una lluita contra el macropojecte del magnat Sheldon Adelson, ha anunciat que des d'avui se suma també a la lluita contra la construcció del macroprojecte anunciat pel govern de la Generalitat al costat de Port Aventura i batejat com a Barcelona World.

Fonts de la plataforma han explicat que el nou projecte és "molt similar" a l'impulsat per Las Vegas Sands, perquè, diuen, canvia el nom però es conserva el mateix model econòmic i social. Respecte al projecte d'Eurovegas, que sembla totalment descartat per a Catalunya, la plataforma ha anunciat que seguiran lluitant perquè tampoc es construeixi a Madrid. Malgrat tot, han mostrat la seva satisfacció perquè quan es confirmi que no ve a Catalunya almenys hauran aconseguit protegir els terrenys del Parc Nacional del Delta del Llobregat.
Anar al contingut