Atropellament mortal a Barcelona (@Elite_TaxiBcn)
Atropellament mortal a Barcelona (@Elite_TaxiBcn)

Mor una dona atropellada a Barcelona per un vehicle de Cabify que ha pujat a la vorera

Una altra vianant ha resultat ferida greu, i dues passatgeres i el conductor del vehicle han quedat ferits lleus

RedaccióActualitzat

Una dona de 34 anys ha mort atropellada per un cotxe de Cabify al carrer Aragó amb Casanova, al districte de l'Eixample.

En el mateix atropellament, que ha passat aquesta nit a les 00.34, una altra vianant ha resultat ferida greu, i dues passatgeres i el conductor del vehicle han resultat ferits lleus.

 

 

Segons les primeres informacions, el cotxe VTC circulava pel carrer Aragó, ha perdut el control i ha atropellat les dues dones, que anaven juntes i estaven a la vorera.

L'empresa Cabify ha informat que el cotxe "complia tots els requisits tècnics". En un comunicat, l'empresa de lloguer de vehicles amb conductor assegura desconèixer "què ha pogut motivar" el sinistre i "l'aparent pèrdua de control del conductor", un home de 50 anys que "ha donat negatiu en els test d'alcoholèmia i drogues".

Fins al lloc de l'accident s'han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana. La Unitat d'Investigació i Prevenció d'Accidentalitat del cos de policia barceloní s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident.

 

Notícia relacionada: Protestes de taxistes en contra l'augment de llicències a Cabify i Uber

 

L'Ajuntament ha lamentat la mort d'aquesta ciutadana, traslladant el condol a la família i amics i referma el seu "compromís" per a continuar treballant per reduir les víctimes d'accidents de trànsit a la ciutat.

En el que portem de 2018, 3 vianants han mort atropellats a Barcelona. L'any passat 5 vianants van morir en accidents de trànsit a la capital catalana.

 

 

 

Anar al contingut