Caldes de Malavella

Atraquen a punta de pistola l'oficina de Correus de Caldes de Malavella

Els lladres s''enduen 3.000 euros i cupons de l'ONCE

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen dos homes que a primera hora d'aquest matí han atracat a punta de pistola l'oficina de Correus de Caldes de Malavella, a la Selva, i s'han endut 3.000 euros sense ferir ningú.

Eren quarts de nou del matí quan els assaltants han entrat a l'entitat i s'han posat a la cua. Han esperat que els toqués el torn i un dels assaltants ha tret l'arma i ha obligat el treballador que l'atenia a obrir la caixa forta. L'altre lladre ha tancat en una habitació els dos clients que hi havia en aquell moment a l'oficina.

A banda dels diners, s'han endut els cupons de l'ONCE que guarda l'establiment. Han fugit quan s'han adonat que un dels empleats havia premut el botó d'emergència.

Per intentar localitzar-los, s'ha muntat un fort dispositiu policial, però hi ha confusió i no se sap si han marxat amb cotxe o amb tren. En aquest sentit, el responsable de la Guàrdia Urbana de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, ha admès que és "molt difícil trobar-los" perquè no hi ha prou informació.

Ni els treballadors de l'entitat ni els clients que eren en aquell moment al local, han resultat ferits.

Anar al contingut