ATM elimina tres línies de nit i redueix la freqüència d'autocars a quatre comarques de Lleida.
ATM elimina tres línies de nit i redueix la freqüència d'autocars a quatre comarques de Lleida.
Lleida

ATM de Lleida redueix la freqüència d'autocars i elimina tres línies nocturnes

L'Autoritat Territorial de la Mobilitat suprimeix 32 expedicions d'autocars de la línia regular de quatre comarques a Lleida per adaptar-se a la demanda i estalviar despeses. A més, també s'anul·len tres línies nocturnes ja que la ocupació era inferior a cinc passatgers.

Actualitzat
Després de revisar una per una les 449 expedicions que operen a l'àrea de Lleida, l'ATM, consorci que integra la Generalitat, el Consell Comarcal del Segrià i l'Ajuntament de Lleida, decideix suprimir 32 expedicions d'autocars i tancar tres línies nocturnes de la línia regular de quatre comarques a Lleida.

Per adaptar-se a la demanda i estalviar en despeses, l'ATM ha pres aquesta decisió que segons la Generalitat estalviarà 600.000 euros durant els exercicis 2011 i 2012 i garantirà el finançament del transport públic a les comarques lleidatanes.

Les línies diürnes que veuran reduïda la seva freqüència són: Balaguer-Lleida (de 39 expedicions a 35 diàries), Mollerussa-Lleida (de 50 a 46), Borges Blanques-Lleida (38-32), Balaguer-Mollerussa (de 8 a 4) i de les Borges Blanques-Mollerussa-Borges Blanques (de 8 a 4 viatges).

A banda, també es reestructuren les línies regulars de Pont-Balaguer, que passen de 12 expedicions a 8, la d'Agramunt-Balaguer, de 8 a 4 i la d'Almenar-Balaguer, en la mateixa proporció que l'anterior.

Pel que fa als serveis nocturns de la comarca del Segrià s'eliminen tres de les cinc línies de nit i només es manté la NL1 i NL2. Igualment, també queden eliminats els serveis de Lleida-Corbins, Lleida-la Portella i Lleida-Maials.


Anar al contingut