Avió de l'aerolínia Vueling aterrant a l'aeroport del Prat en una imatge d'arxiu
Avió de l'aerolínia Vueling aterrant a l'aeroport del Prat en una imatge d'arxiu
Barcelona

Aterratge d'emergència al Prat per seguretat d'un avió de Vueling que anava de Barcelona a Munic

L'aerolínia diu que s'ha seguit el procediment establert i que els passatgers han sortit en un segon avió cap a Munic tres hores més tard i amb 12 persones menys

RedaccióActualitzat

Un avió de Vueling que anava de Barcelona a Munic ha fet un aterratge d'emergència a l'aeroport del Prat minuts després d'enlairar-se. El pilot ha detectat olor de cremat i ha decidit aterrar "per precaució i procediment".

Es tracta del vol VLG1812 que sortia de Barcelona a les 7 del matí i havia d'arribar a Munic a les 9.05 amb 137 passatgers a bord i sis membres de la tripulació, entre ells els dos pilots. Els passatgers han estat embarcats en un altre avió de Vueling, que ha sortit del Prat a les 9.50 hores amb dotze passatgers menys, que s'han negat a volar.

Vueling ha dit que es tracta d'un "procediment estàndard" per a aquests casos i ha recordat que la seguretat és la seva prioritat. A més, ha destacat que els passatgers que no han volgut agafar el segon avió poden demanar el reemborsament gratuït o canviar-lo per un altre vol sense cap cost.

Anar al contingut