Entrada de la seu del PSC de Mollet del Vallès, on uns desconeguts han deixat un munt de fems aquesta setmana. Pla General. (horitzontal)
Entrada de la seu del PSC de Mollet del Vallès, on uns desconeguts han deixat un munt de fems aquesta setmana. Pla General. (horitzontal)

Ataquen seu del PSC a Mollet llençant fems a l'entrada

ACN Barcelona.-La seu del PSC de Mollet del Vallès ha patit aquesta setmana un acte vandàlic que s'atribueix a l'acció de grups feixistes. Ho ha comunicat la formació adjuntant diverses fotografies, on es veu com s'havia deixat un munt de fems a l'entrada i s'havien enganxat a les portes diversos adhesius, com un que identifica a Falange. Els fets haurien passat la nit del 14 de setembre. "Volem manifestar que atacs com aquests no hi caben a l'estat democràtic i plural en el qual vivim i que malgrat els continus atacs que estem patint, ni ens faran callar ni canviaran la nostra manera de ser", indiquen en un comunicat els socialistes, que indiquen que l'atac respon a la decisió del govern del PSOE de traslladar les despulles del dictador Francisco Franco fora del Valle de los Caídos.La formació celebra que amb el pròxim trasllat "s'hagi pogut reparar aquesta anomalia històrica". "Creiem que era una vergonya que fóssim l'únic país amb un dictador enterrat amb honors i que teníem un deute pendent amb les víctimes de la guerra civil i de la dictadura", apunten. "Aplaudim la valentia del president Sánchez", subratlla el partit indicant que "no és només un gest polític", sinó també "una necessitat" i que és "un acte de democràcia, de dignitat i de justícia". "Aquests atacs no ens intimiden ni ens faran callar", conclouen.

Anar al contingut