Un cotxe VTC amb vidres trencats per l'atac d'uns taxistes
Un cotxe VTC amb vidres trencats per l'atac d'uns taxistes
Barcelona

Atacs d'uns taxistes a cotxes d'Uber i Cabify durant la vaga a Barcelona

En un cas, a dins del vehicle, hi havia una família amb una nena, segons el conductor

RedaccióActualitzat

Moments de forta tensió i de violència, aquesta dimecres, en la vaga de taxis. Alguns taxistes han protagonitzat actuacions violentes contra cotxes d'Uber o Cabify, contra els quals protesten.  

De fet, la patronal UNAUTO assegura que tenen constància de "dues agressions greus", que han requerit atenció hospitalària. El Servei d'Emergències Mèdiques ha informat, però, que han hagut d'atendre quatre persones al mateix lloc dels fets

Els Mossos han detingut una persona per per un delicte d'atemptat contra l'autoritat. També hi ha 16 denúncies relacionades amb la protest i 8 requeriments per danys a vehicles d'Uber i Cabify. 

En un dels atacs, al carrer Aragó amb Girona, diverses persones han donat cops i puntades de peu a un cotxe, tot i l'alerta del conductor que hi havia una nena a dins. El vehicle ha acabat amb els vidres del darrere trencats, tal com ha captat el periodista d'"El Periódico" Carlos Márquez.

 

En un altre cas, un conductor ha rebut cops i l'han ruixat amb un líquid a la cara després de deixar uns turistes a l'Hotel Palace, a la Gran Via.
 

 

Els manifestants han començat a discutir amb el conductor, l'han agredit, li han pintat el cotxe i li han tirat pots de fum. 
 


Després d'aquestes agressions, la patronal UNAUTO, que integra Uber i Cabify, ha suspès temporalment el servei, i l'associació de taxistes Elite Taxi, majoritària entre els professionals, ha rebutjat la violència, ha fet una crida a la calma i ha suspès unes hores les mobilitzacions. 

La protesta dels taxis ha estat massiva. Centenars de taxistes de tot l'estat s'han mobilitzat a Barcelona en la primera de les dues jornades de vaga convocades.

ARXIVAT A:
Mobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut