L'Hospitalet de Llobregat

Ataca un botiguer amb una destral perquè va denunciar el seu fill per robatori

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de l'Hospitalet de Llobregat que presumptament va agredir amb una destral un botiguer de la mateixa ciutat. El comerciant, que té una botiga de queviures, va denunciar tant el suposat agressor com el seu fill per haver robat a la botiga de queviures que regenta. Segons els Mossos, diumenge el pare s'hi va presentar amb la destral. La víctima es va defensar amb un pal i l'agressor va marxar, però hi va tornar més tard i li va ferir el braç. Ara el botiguer està ingressat a l'hospital de Bellvitge i el presumpte agressor ha ingressat a la presó, acusat de tempativa d'homicidi.

Actualitzat

Diumenge passat, Juan Antonio R. S., de 34 anys i nacionalitat xilena, va anar a l'establiment de la víctima per venjar-se de la denúncia contra el seu fill, que és menor, per diversos robatoris. El botiguer havia denunciat tant el menor com el pare. Tant la botiga com el domicili del presumpte agressor són al carrer Espanya de l'Hospitalet.

En veure'l venir amb una destral a la mà, el comerciant va poder agafar un pal del vehicle d'on descarregava gènere i defensar-se. El presumpte agressor va tornar a casa seva i, poc després, va tornar a buscar la víctima. Aquesta vegada només es va poder defensar amb el braç.

En arribar al lloc dels fets, els Mossos van trobar la destral tacada de sang i van detenir l'agressor, que era al balcó de casa seva, amb la roba canviada. Des del mateix balcó, l'home amenaçava de mort el comerciant. La policia el va acusar d'intent d'homicidi i amenaces. El jutjat de guàrdia en va decretar l'ingrés a la presó.

La víctima, que ha demanat una ordre d'allunyament del detingut, es recupera de les ferides a l'Hospital de Bellvitge.

Anar al contingut