La policia investigant els fets al barri de Xalandri. (Foto: Reuters)
Efectius policials desplegats davant la residència de l'ambaixador. (Foto: Reuters)
Atenes

Atac sense víctimes a la residència de l'ambaixador alemany a Atenes

Un grup d'assaltants ha llançat diversos trets a l'aire a la residència de l'ambaixador alemany a Atenes. Segons fonts policials, hi ha diversos detinguts pels fets, que encara no ha reivindicat ningú. El diplomàtic assegura que no s'alteraran les "excel·lents relacions" grecoalemanyes.

RedaccióActualitzat

Un grup d'assaltants ha llançat diversos trets a l'aire a la residència de l'ambaixador alemany a Atenes. L'atac ha estat la matinada d'aquest dilluns i no ha causat víctimes. Segons fonts policials, hi ha diversos detinguts pels fets, que encara no ha reivindicat ningú.

Els mitjans de comunicació locals asseguren que els detinguts són tres i que hi hauria un altre assaltant en parador desconegut. L'atac, que podria haver estat amb kalàixnikovs, recorda el del 14 de gener passat contra el despatx del primer ministre grec, Andonis Samaràs, reivindicat pel Grup de Lluita Popular, una organització desconeguda fins aleshores.

Precisament, Samaràs ha telefonat a la cancellera alemanya, Angela Merkel, i ha denunciat que els assaltants volen desestabilitzar Grècia. L'ambaixador alemany ha agraït la feina de la policia i ha afirmat que aquests fets no alteraran les "excel·lents relacions" grecoalemanyes.

Anar al contingut