Barcelona

Atac a Catalunya Ràdio, tres ferits i agressions a periodistes pel pas dels ultres a Barcelona

A més, un equip de BTV que estava gravant davant de Catalunya Ràdio també ha estat atacat quan es disposava a fer la seva feina:

RedaccióActualitzat

Un grup d'ultres amb banderes espanyoles han sortit al carrer per protestar contra la declaració d'independència de Catalunya. Al seu pas per Barcelona han atacat els estudis de Catalunya Ràdio, han agredit un euip de BTV i han deixat dues persones ferides al Passeig de Gràcia.

Als estudis de Catalunya Ràdio, situats a l'avinguda Diagonal de Barcelona, han trencat vidres i han impedit que els treballadors poguessin sortir fins que han arribat els Mossos d'Esquadra.

Alguns dels treballadors des de l'interior han fet tuits amb vídeos dels fets:

Catalunya Radio presentarà denúncia per aquests fets. Miquel Iceta i David Fernàndez, entre altres, han fet tuits de suport de Catalunya Ràdio:

 

 

Dos nois de 31 i 32 anys han estat agredits per manifestants ultres al centre de Barcelona. Els ferits, amb contusions lleus, han estat atesos pel SEM i traslladats a l'Hospital de Sant Pau.

Una tercera persona ha resultat ferida lleu. Es tracta d'un home que ha estat agredit al carrer Mallorca. Els manifestants li han donat un cop de puny a la cara.

 

 

L'actuació incívica dels manifestants ha continuat a l'escola CIC de Barcelona, on els manifestants han agredit dos professors del centre:

 

 

 

Els ultres també han atacat un equip de BTV que estava gravant davant de Catalunya Ràdio també ha estat atacat quan es disposava a fer la seva feina:

 
ARXIVAT A:
Independència
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut