Escarp ha estat escridassada en arribar a la seu del Tribunal Superior
Escarp ha estat escridassada en arribar a la seu del Tribunal Superior

Assumpta Escarp defensa la legalitat de la construcció de la caserna dels bombers al parc Joan Miró

La secretària d'Organització del PSC i exregidora de Barcelona s'enfronta a la demanda de 8 anys d'inhabilitació

RedaccióActualitzat

La diputada socialista Assumpta Escarp defensa la legalitat de la construcció de la caserna de bombers al parc Joan Miró i, a més, diu que ella "no va firmar l'autorització de la llicència d'obres". El Tribunal Superior de Justícia la jutja per un delicte urbanístic.

Escarp ha dit que l'emplaçament per ubicar de manera provisional el parc de bombers es va buscar conjuntament entre els serveis centrals de l'Ajuntament i la Generalitat. Afirma que la llicència d'obres la va firmar l'alcalde accidental en aquell moment, Carles Martí, i sosté que en altres ocasions s'han ubicat espais de zona verda a equipaments provisionals.

La secretària d'Organització del PSC i exregidora de Barcelona ha estat escridassada en arribar a la seu del Tribunal Superior, on s'enfronta a una demanda de vuit anys d'inhabilitació acusada de permetre aquestes obres, a l'Eixample, quan era regidora de Seguretat.

La caserna de bombers del parc Joan Miró acull les dotacions que hi havia al parc del carrer Provença, davant l'Hospital Clínic. Un espai que havia d'ocupar una ampliació de l'hospital que, de moment, no s'ha fet.

Anar al contingut