Imatge de promoció de la sèrie "Narcos"
Imatge de promoció de la sèrie "Narcos"

Assassinat a Mèxic quan buscava localitzacions per a la sèrie "Narcos" de Netflix

Carlos Muñoz Portal va anar sol a una zona rural considerada una de les més perilloses del país

RedaccióActualitzat

Carlos Muñoz Portal, ajudant de producció de la sèrie "Narcos", ha estat assassinat a Mèxic. Buscava localitzacions per a la quarta temporada de la sèrie de Netflix que retrata el món del narcotràfic.

Les autoritats mexicanes investiguen l'assassinat, que serà difícil de resoldre. Ha passat en una zona rural considerada una de les més perilloses del país. Muñoz hi va anar sol i no hi ha testimonis dels fets. Dilluns el van trobar dins del cotxe amb diversos trets. De moment, la policia treballa amb la hipòtesi que el van atacar quan el van veure sol amb un equip fotogràfic.

Tenia 37 anys i una àmplia experiència en el món del cine. Havia treballat a "El fuego de la venganza", de Tony Scott; "La llegenda del Zorro", de Martin Campbell; "Apocalypto", de Mel Gibson; "Spectre", de Sam Mendes; "Fast and Furious: aún más rápido", de Justin Lim; o "No se aceptan devoluciones", d'Eugenio Derbez. També a les sèries "Mozart in the Jungle" i "Narcos".

L'Institut Mexicà de Cinematografia ha publicat una nota de condol. També Netflix ha fet un comunicat:

"Estem al cas de la mort de Carlos Muñoz Portal, un respectat buscador de localitzacions, i enviem les nostres condolences als seus familiars. Els fets encara no es coneixen, perquè les autoritats encara els estan investigant."

 

Anar al contingut