La casa que van assaltar els encaputxats
La casa que van assaltar els encaputxats
Bescanó

Assalten la casa d'un empresari de Bescanó i el retenen amb la seva filla més d'una hora

Els Mossos investiguen si els assaltants són els mateixos que van entrar el 8 de juliol a la casa dels amos d'un restaurant d'Estanyol

RedaccióActualitzat

Cinc encaputxats han assaltat la casa d'un empresari al pla de Trullàs de Vilanna, a Bescanó. Els fets van passar dissabte a la matinada, mentre ell i la seva filla dormien.

Els assaltants van entrar a la casa trencant una porta de vidre amb una barra de ferro. Quan l'empresari els va descobrir, el van obligar a anar al pis de dalt, on hi havia la filla, i els van retenir mentre els capgiraven la casa durant més d'una hora per trobar diners. Un dels encaputxats els va amenaçar amb una arma durant tota l'estona.

Els delinqüents buscaven una caixa forta, que l'empresari no té. Es van acabar emportant 900 euros de l'home i 300 euros de la filla. Els encaputxats van amagar els telèfons mòbils de les víctimes i van llançar al vàter el telèfon sense fil de la casa i van marxar, a peu, pel mateix lloc per on havien entrat.

Els Mossos investiguen si aquests encaputxats són els mateixos que van entrar el passat 8 de juliol a la casa dels amos del restaurant L'Estanc Nou d'Estanyol.

Anar al contingut