Girona

Assalten en poques hores dos establiments de venda d'or de la demarcació de Girona

Els lladres van esperar que sortís un client per poder entrar a l'establiment. Un cop a dins van amenaçar la persona de darrere el taulell perquè els donés tot el que tenien. Unes hores abans, hi va haver un altre robatori en una joieria de Blanes.

RedaccióActualitzat
Uns lladres han assaltat un negoci de compravenda d'or a Girona, al carrer de la Creu. Els dos assaltants van aprofitar que una noia sortia del local per entrar-hi i un cop a dins van amenaçar amb una arma blanca la persona que era darrere el taulell perquè els donés tot el que tenia valor. Els dos lladres van agafar uns grams d'or i diners i van marxar corrents. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de la ciutat han obert una investigació i treballen per localitzar els lladres.

El robatori coincideix amb un altre que va tenir lloc unes hores abans en una joieria de Blanes. En aquesta ocasió tres lladres armats van entrar en un local situat al carrer Pare Puig, especialitzat a vendre articles al detall per internet. L'establiment no tenia anells ni rellotges exposats en vitrines, però sí que tenia gènere de mostra dins del local. Els assaltants van amenaçar el propietari amb una pistola curta i el van lligar de mans i peus per poder robar les joies i fugir. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Blanes van muntar diversos controls a les entrades i sortides del municipi, però encara no han pogut detenir ningú.
Anar al contingut