L'exdirector de la central nuclear d'Ascó, Rafael Gasca -en primer pla, a l'esquerra- i l'excap de vigilància radiològica, Franc…
L'exdirector de la central nuclear d'Ascó, Rafael Gasca -en primer pla, a l'esquerra- i l'excap de vigilància radiològica, Francesc Gonzàlez, al seu darrere, accedint als jutjats de Gandesa (ACN)
Ascó

Arxiven provisionalment el cas de la fuita de partícules radioactives de la central nuclear d'Ascó

(ACN). El jutge de Gandesa ha arxivat provisionalment el cas de la fuita de partícules radioactives de la central nuclear d'Ascó el novembre de 2007 que no va ser comunicada fins l'abril de 2008. La interlocutòria argumenta que, tot i l'existència d'informes contradictoris al respecte, no queda provat que l'emissió tingués efectes perjudicials sobre les persones, béns i el medi ambient. En les diligències prèvies van ser imputats l'exdirector de la central d'Ascó, Rafael Gasca; l'excap de vigilància radiològica de la central, Francisco Gonzlez; el cap d'explotació, Jordi Sabartés; així com els inspectors residents del Consell de Seguretat Nuclear (CSN), Manuel Oliva i Antonio García.

Actualitzat
Anar al contingut