L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, dret, i el regidor d'Urbanisme, Manel Martí (ACN)
L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, dret, i el regidor d'Urbanisme, Manel Martí (ACN)
Alcanar

Arxivat provisionalment el cas de suposada corrupció urbanística a l'ajuntament d'Alcanar

La Guàrdia Civil va entrar a l'Ajuntament el 2014 i hi va detenir l'alcalde i un regidor. Hi havia fins a 20 imputats

RedaccióActualitzat

Arxivat el "cas Carraus" de suposada corrupció urbanística a l'Ajuntament d'Alcanar, al Montsià. La Guàrdia Civil va entrar a l'Ajuntament el 2014 i hi va detenir l'alcalde i un regidor. Hi havia fins a vint imputats. L'origen de tot plegat era una investigació de la Guàrdia Civil sobre la possible manipulació de concursos públics entre els anys 2008 i 2013.

S'investigava un presumpte cas de corrupció urbanística amb delictes contra l'Administració Pública i la Hisenda Pública. Entre els imputats hi havia l'alcalde, Alfons Montserrat, d'ERC, i el regidor d'Urbanisme, Manel Martí. L'operació policial va ser molt qüestionada des del municipi, tant pel fons com per la forma.

Ara, la jutge no hi veu indicis de delicte, motiu pel qual ha decidit arxivar el cas. Tot i això ha alertat que, per ara, l'arxivament és provisional, ja que el fiscal encara hi podria presentar recurs. Dilluns, 3 d'agost, serà definitiu, el mateix dia en què està prevista una roda de premsa on valoraran les últimes novetats.

 

Anar al contingut