Els serveis d'emergències i els cossos policials al punt del carrer Cavalleria de les Borges Blanques on hi va haver l'atropellament, en u…
Els serveis d'emergències i els cossos policials al punt del carrer Cavalleria de les Borges Blanques on hi va haver l'atropellament, en una imatge d'arxiu (ACN)
Les Borges Blanques

Arxivat el cas de l'atropellament d'un nen de 3 anys a les Borges Blanques

El jutge considera que el conductor no va actuar intencionadament

RedaccióActualitzat

El jutjat d'instrucció número 3 de Lleida ha arxivat el cas de l'atropellament d'un nen de 3 anys a les Borges Blanques perquè considera que el conductor no va cometre cap delicte. La fiscalia va demanar l'arxivament del cas perquè considerava que era un accident involuntari.

L'atropellament va tenir lloc el 8 de febrer passat, poc abans de les tres de la tarda, quan el nen es dirigia a l'escola Joan XXIII amb la seva mare pel carrer Cavalleria. Aquesta via serveix d'accés al poble per la carretera d'Arbeca, però no té pas de vianants ni voreres, és estret i fa pendent. El conductor circulava a 30 km/h, dins el límit permès. El sol va enlluernar l'home i no va veure el nen, que en aquell moment era lluny de la mare.

Els pares de l'escola van auxiliar al nen, però no van poder fer res per salvar-li la vida. El conductor va anar als Mossos d'Esquadra a informar dels fets i va donar negatiu en el test d'alcohol i drogues. El jutge ha arxivat el cas perquè ha donat per vàlida la versió del conductor, que en un primer moment va ser imputat per homicidi imprudent. La mare ha rebut una indemnització i ha retirat la denúncia.

L'Ajuntament de les Borges Blanques, per la seva banda, s'ha compromès a senyalitzar el carrer Cavalleria, a fer-lo de sentit únic i a construir-hi voreres.

Anar al contingut