Collboni i Navarro, en una imatge del 2011 (ACN)
Collboni i Navarro, en una imatge del 2011 (ACN)

Arxivada la peça del cas Mercuri que imputava Pere Navarro i Jaume Collboni

La jutge considera que no hi ha indicis que cometessin tràfic d'influències i no s'ha acreditat que excercissin cap tipus de pressió

Actualitzat

El jutge del cas Mercuri ha arxivat la peça separada en què es va imputar l'exprimer secretari del PSC Pere Navarro i el segon tinent alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni. El jutge considera que no hi ha indicis que cometessin tràfic d'influències i no s'ha acreditat que exercissin cap tipus pressió sobre ningú.

Aquesta peça separada del cas Mercuri es va obrir per investigar les gestions que va fer l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos amb Collboni i Navarro perquè intercedissin davant el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) a favor d'un empresari amic en la concessió d'una llicència de televisió.

En el seu escrit, la jutge conclou que, malgrat que els investigats van contactar entre ells telefònicament i es van interessar per l'assumpte, no s'ha acreditat que realitzessin cap tipus de "pressió" per beneficiar l'empresari televisiu en la concessió de llicències del CAC.

Anar al contingut