Àlex Molina, en una imatge d'arxiu (ACN)
Àlex Molina, en una imatge d'arxiu (ACN)
Badalona

Arxivada la multa contra el jove seguidor de la Penya pel cas de l'estelada

L'aficionat, Àlex Molina, va ser detingut l'octubre passat per lluir una estelada i fer proclames independentistes al pavelló Príncipe Felipe

RedaccióActualitzat

La subdelegació del govern espanyol a Saragossa ha comunicat al jove aficionat de la Penya que el seu cas queda arxivat. Àlex Molina va ser detingut el passat mes d'octubre per lluir una estelada i fer proclames independentistes durant el partit entre el CAI Saragossa i el Joventut de Badalona al pavelló Príncipe Felipe.

La Comissió Antiviolència del Consell Superior de l'Esport va demanar una multa de 4.000 euros i un any de sanció sense poder entrar a cap recinte esportiu al jove aficionat. El cas, però, també es va dur davant la justícia, i Molina va ser sancionat amb 300 euros de multa per "ofenses i desobediència".

Al cas de l'Àlex Molina s'hi suma el del Biel Noguera, un altre jove badaloní que formava part de l'expedició que es va desplaçar fins a Saragossa el passat mes d'octubre. Noguera, tot i no ser detingut com Molina en aquell moment, va ser denunciat pels mateixos fets. La Comissió Antiviolència demana una multa de 3.000 euros i mig any sense poder entrar en cap recinte esportiu. El seu cas continua obert.

Anar al contingut