Portada Terribas
Portada Terribas

Arxivada la denúncia contra Mònica Terribas presentada per la Guàrdia Civil

Actualitzat

La justícia ha arxivat la causa oberta contra la periodista Mònica Terribas després de la denúncia presentada per la Guàrdia Civil.

Una jutge de Barcelona demana el sobreseïment del procés, en què s'acusava la periodista de Catalunya Ràdio d'haver facilitat i demanat informació als oients sobre els moviments de patrulles de la Guàrdia Civil el 22 de setembre, dies abans de l'1 d'octubre, i després dels registres a la Conselleria d'Economia.

La jutge considera que la conducta de Terribas va ser irresponsable des del punt de vista professional, però que no va generar cap risc per a la població i, per tant, no és constitutiva de delicte.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, s'ha mostrat satisfet per la notícia. En la mateixa línia s'ha manifestat Terribas: 

 

"Doble satisfacció, perquè el CAC en el seu dia ja va arxivar aquesta causa i que ara ho hagi fet la jutge en una causa penal oberta demostra que, com a servei públic, vam fer la feina que havíem de fer en una època molt convulsa, com ha estat tota aquesta temporada."

Notícia relacionada: Terribas no va vulnerar la normativa en informar dels moviments policials, segons el CAC

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés catalàMitjans de comunicació
Anar al contingut