Artur Mas davant el Consell Nacional de CDC.
Artur Mas davant el Consell Nacional de CDC.
Barcelona

Artur Mas veu Convergència com "la paret mestra" del procés sobiranista

El president de la Generalitat adverteix que si es fan càlculs "partidistes" en aquest moment, es pot fer enfonsar Catalunya

RedaccióActualitzat

En la seva intervenció davant el Consell Nacional, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha reivindicat Convergència Democràtica com la "paret mestra" del procés sobiranista i ha dit que la seva formació "rep les ferides del combat per aconseguir la llibertat de Catalunya". Mas també ha advertit que, en aquest moment, fer càlculs amb interessos partidistes pot fer enfonsar Catalunya.

Pel president Mas, el consens polític al voltant de la consulta del 9 de novembre està sent el punt més feble de la cadena, malgrat ser un dels més importants juntament amb la majoria social i les institucions.

En un moment del seu discurs, Mas també ha assegurat que Convergència té moltíssimes ganes d'anar endavant en el camí de la consulta sobiranista del 9-N, per "poder contemplar el paisatge de la llibertat, 300 anys després, perquè ara volem contemplar la llibertat de Catalunya".

Anar al contingut