Artur Mas
Artur Mas
Vic

Artur Mas sobre els controls del FLA: "Se'ns castiga per votar com votem"

El president de la Generalitat en funcions respon així a la decisió del govern espanyol d'augmentar els controls perquè Catalunya pugui rebre els diners del FLA

RedaccióActualitzat

Primera reacció del president de la Generalitat en funcions després de la decisió del consell de ministres d'imposar condicions i obligacions especials a la Generalitat per rebre els 3.000 milions pendents del Fons de Liquiditat Autonòmic.

Des de Vic, en els actes de cloenda dels Premis Osona de la Cambra de Comerç, Artur Mas ha qualificat la decisió de discriminació i càstig cap a Catalunya:

"Som els que estem en un nivell d'exigència/discriminació més gran per part del govern espanyol. I la lliçó de tot això, quina és? La lliçó de tot això és que se'ns castiga per votar com votem. Fixeu-vos si és gros això, eh? Se'ns castiga -us he posat dos exemples, el de la seguretat i ara el del FLA, per tant, els pagaments a final de mes, etc-, se'ns castiga a nosaltres i no a cap altre. I només per la forma en què la gent d'aquest país vota."

 

            

 

Anar al contingut