Seyne-les-Alps

Artur Mas explica que s'analitzaran les imatges de l'enlairament de l'avió de l'aeroport del Prat

Tot i així, Mas ha assegurat que ara mateix estan pendents de les famílies de les víctimes i de l'organització de tot el que sigui necessari

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha viatjat al costat del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a Seyne-les-Alps, a prop d'on ahir, dimarts, es va estavellar l'avió de Germanwings amb 150 ocupants a bord. Mas ha informat que, des de Catalunya, s'analitzaran les imatges de l'embarcament i l'enlairament de l'avió de Germanwings des de l'aeroport del Prat que cobria de ruta Barcelona-Düsseldorf.

Artur Mas, en una entrevista a l'emissora francesa Europe 1, ha assegurat que s'examinarà la sortida del vol de l'A320 i que "hi haurà tota la col·laboració de les autoritats catalanes i de la Policia que depèn del govern català". Ara bé, Mas ha assegurat que, per ara, "el més prioritari" és donar el suport necessari a les famílies de les víctimes.

El president de la Generalitat ha explicat que, juntament amb Mariano Rajoy, ha acordat "tres dies de dol oficial a Espanya i a Catalunya", a més del minut de silenci que s'ha fet avui, dimecres, al migdia, a diverses localitats catalanes en record de les víctimes del vol.

Respecte a la feina que estan fent les autoritats franceses al lloc de l'accident, Mas ha tingut paraules d'agraïment afirmant que "estan col·laborant d'una forma excepcional" i vetllant per donar el suport que necessiten els familiars de les víctimes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut