Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, en una compareixença conjunta.
Mas encara no ha decidit si comptarà amb Duran pel seu govern.
Barcelona

Artur Mas estudia nomenar Duran i Lleida conseller en cap

El futur president de la Generalitat, Artur Mas, estudia comptar amb Duran i Lleida per al seu futur executiu, en el qual podria tenir el càrrec de conseller en cap. Mas avançava aquest dimarts en una entrevista a TV3 que podria recuperar aquesta figura, que va desaparèixer en el govern tripartit, i aquest dimecres ha afegit que està estudiant si Duran i Lleida seria la persona idònia per ocupar-la. Mentrestant, des de Madrid, el líder d'Unió Democràtica responia que al Congrés ja hi estava bé.

Actualitzat
Les travesses sobre el nou executiu d'Artur Mas -que el mateix Mas va demanar que no es fessin- ja han començat i el president de CiU també hi està contribuint donant petites pistes en les seves aparicions públiques.

En una entrevista que aquest dimarts li feia la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, Artur Mas apuntava la possibilitat d'incorporar un conseller en cap. "Vull un govern on hi hagi gent de màxim nivell", va dir. I va afegir: "No descarto un conseller primer o un conseller en cap i per tant un número 2".

Després d'aquestes primeres paraules, Mas ha anat una mica més enllà i aquest dimecres afegia que està sospesant comptar amb Josep Antoni Duran i Lleida per aquest càrrec.

Des de Madrid, el líder d'Unió Democràtica ja li ha respost. Duran ha dit: "Estic bé aquí -al Congrés dels Diputats- i no tinc plantejat deixar l'escó". Duran ha afegit que en els pròxims dies parlarà amb Mas sobre la composició del nou govern.

Anar al contingut