Artur Mas critica la relació de dependència del PSC respecte al PSOE

El candidat de CiU, Artur Mas, ha aprofitat la participació del president Rodríguez Zapatero a la campanya del PSC per criticar la relació de dependència dels socialistes catalans respecte al PSOE. Els ha retret que els votin sempre a ells al Congrés i ha expressat el seu desig de trencar l'uniformisme bipartidista que, per ell, hi ha a Madrid. Per aconseguir-ho demana la màxima força per a la federació.

Actualitzat
"Espero que el 28 de novembre Catalunya, en el conjunt de l'estat espanyol, sigui la primera nació històrica que trenqui aquests colors vermells i blaus del Partit Socialista i del Partit Popular i que tornin a emergir els colors d'una Catalunya pròpia, d'una Catalunya amb personalitat política pròpia i d'una Catalunya diferenciada també des del punt de vista de la seva visibilitat política".

La federació ha dedicat el míting a la família, i des de Banyoles el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha acusat el tripartit d'haver desplegat polítiques massa intervencionistes: "No és qui el govern per dir als pares a quina edat han d'explicar, en el cas que tinguin un fill adoptat, que aquesta persona és adoptada. És ridícul. Com ridícul és que a partir d'ara no existeixin les paraules 'pare' i 'mare' sinó 'progenitors'. Per mi, serà sempre 'pare' i 'mare'. Allò que ha de marcar el futur del nostre país i allò que ha estat sempre Catalunya i ha de continuar reforçant".

Mas s'ha compromès si governa a fomentar la natalitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut