Barcelona

Arrimadas: "Li dic a Puigdemont que s'oblidi de ser president de la Generalitat"

La líder de Ciutadans ho diu perquè està fugit de la justícia, perquè ha perdut les eleccions i perquè s'ha presentat amb les sigles de Convergència

RedaccióActualitzat

La líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, ha etzibat a Carles Puigdemont que s'oblidi de ser president perquè està fugit de la justícia, perquè ha perdut les eleccions i perquè s'ha presentat amb les sigles de Convergència:

"El senyor Puigdemont ha de donar la cara. Li dic al senyor Puigdemont que s'oblidi de ser president de la Generalitat perquè ha perdut les eleccions, les ha guanyat Ciutadans, perquè està fugit de la justícia a Bèlgica i perquè en aquestes eleccions s'ha presentat en una coalició electoral amb les sigles de CDC, que acaba de ser condemnada a pagar més de 6 milions i mig d'euros per corrupció. Que s'oblidi ser president de la Generalitat."

Per a la líder de Ciutadans, que JxCat fos registrat com una coalició del PDeCAT i CDC per presentar-se al 21D vincula directament Puigdemont amb la condemna feta pública aquest dilluns.

"Mentre alguns s'emportaven el 3% en comissions, deien que no hi havia cas i que Espanya ens robava. I els que ens robaven eren la cúpula de CDC i els tresorers."

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés catalàArticle 155
Anar al contingut